Web tasarım ücretleri Tunceli

Web tasarım ücreti il’den il’e hatta ilçeden ilçeye değişmektedir. Bu makalemde sizlere Tunceli web tasarım ücretlerinden örnekler verecağim.

Türkiye’nin hemen hemen her il’inde bir web hizmet ajans’ına ulaşmak mümkün olmasına rağmen işletmeler arama motorları aracılığı ile Tunceli ve Tunceli dışındaki şehirlerden en fazla web dizayn fiyatları Tunceli kelimesini sorgulatıyorlar. Kuruluşların tercihlerini Tunceli firmalarından yana kullanmalarının en büyük sebebi Tunceli tasarım firmalarının daha çok referansa sahip olmasıdır.

Her kuruluş hizmet almak istediği tasarım firmasının daha önce büyük işletmelere hizmet vermiş olmasını ister. Bir firma ne kadar çok referansa sahip ise işinde o kadar kaliteli olduğu anlamına gelir.

Web tasarım fiyatları Tunceli

Tunceli web tasarım ücretleri web tasarım işlerinin oldukça çok olan bir meslek olmasından sebep birçok il’e göre daha uygundur.

Tunceli web tasarım fiyatları nedir?

Tunceli web tasarım fiyatları ajans’a göre farklılık göstermekle birlikte aşağı yukarı fiyatlar şöyledir;

Kurumsal site tasarımları: 750-1.000 tl arası

Makale sitesi tasarımları: 750-1.000 tl arası

Haber sitesi tasarımları: 1.000-1.200 tl arası

E-ticaret siteleri: 1.000-1.500 tl arası

yukarıdaki fiyatlar yeni yapılacak özel web tasarımlar için geçerlidir. Firmamızın ücret politikası olup, ortalama değerleri içerir.

özel web tasarım çalışmaları yukarıdaki gibi fiyatlandırılırken, hazır web tasarımları (wordpress tema, opencart tema vb. gibi) 50 tl’den başlayarak 1.000 tl’ye kadar değişiklik gösterir. Hazır web tasarım temaları için dijitalsat.com dijital ürünler sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En güncel fiyatlarımızı sitemizden takip edebilirsiniz. Fiyat bilgileri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğru web tasarım;

0212 664 55 32

0212 558 95 44

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

Web tasarım ücretleri Tunceli

Yorum bırakın